hit counter
header

Afvallen met fitness, hoe pak je het aan?

Op het moment dat mensen besluiten om iets aan hun lijn te doen, kiezen ze vaak voor fitness.Helaas geven velen onder hen het ook al snel op. Hier lees je hoe je best aan fitness kunt doen en hoe je het op de koop toe ook nog eens kunt volhouden.

Om calorieën te verbranden met fitness, is het aan te raden je meer te richten op cardiovasculaire training, training die gericht is op uithoudingsvermogen. Cardiotraining zorgt voor de verbranding van meer calorieën.

Maar krachttraining (trainen met gewichten) kan je zeker ook helpen calorieën te verbranden. Door aan krachttraining te doen, bouw je immers spiermassa op.In het begin zul je dus iets zwaarders worden, maar door de aanmaak van nieuwe spieren stijgt je rustmetabolisme. Daardoor verbrand je lichaam in rust meer calorieën.

Zorg voor een degelijke opwarming

Om blessures te voorkomen, kun je je op voorhand best even opwarmen.Als je lichaam opgewarmd is, gaat het de inspanning ook als minder zwaar ervaren.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Wissel af

Als je bezig bent met je cardiotraining, kun je best verschillende oefeningen doen. Zo gaje je minder snel vervelen, forceer je je spieren minder en loop je minder risico op blessures.Je kunt de cardiotraining ook afwisselen met krachttraining.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Train meerdere spieren

Echte bodybuilders doen vaak krachtoefeningen die zich volledig op een spiergroep richten, maar de oefeningen die op verschillende spiergroepen tegelijkertijd inwerken, zijn veel beter om af te vallen.

Train ’s morgens

’s Morgens ben je nog fris. Als je danje oefeningen doet, hoef je er de rest van de dag al niet meer aan te denken en is het risico dat je te moe bent al van de baan.Als je ’s morgens traint, treedt je metabolisme al meteen volop in werking en zul je gedurende de dag meer calorieën verbranden.

Eet iets kleins voor je gaat trainen

Als je voor de training iets kleins eet, zul je je niet alleen minder slap voelen, het zal ook je bloedsuikerspiegel laten stijgen, waardoor je meer energie hebt.

Maak de training zwaarder

Zet de loopband in een snellere stand, kies voor zwaardere gewichten. Op die manier kom je er pas echt achter tot wat je in staat bent en verleg je je fysieke limiet!

Ga samen naar de fitness

Alleen trainen gaat zo snel vervelen. Spreek dus met een vriend of vriendin af om samen te gaan fitnessen. Zo kun je elkaar motiveren. Nodig liefst iemand uit die ongeveer dezelfde conditie en dezelfde doelstellingen heeft.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *