hit counter
header

Tips voor een gezond ontbijt

Als je wilt afvallen, is je ontbijt overslaan geen optie. Op die manier is het risico dat je later op de ochtend je toevlucht zoekt tot calorierijke snacks veel groter. Een gezond en evenwichtig dieet om je dag  mee te beginnen, zorgt ervoor dat je je langere tijd verzadigd voelt en bovendien veel energie hebt. Hier vind je enkel tips voor een gezond ontbijt als je aan het lijnen bent.

Eet ontbijtgranen

Je leest het goed,  ontbijtgranen zijn helemaal niet zo slecht! Op voorwaarde dat je de juiste ontbijtgranen kiest natuurlijk. Kies voor volkorengranen zonder toegevoegde suikers en met veel vezels. Eet je ontbijtgranen met magere of halfvolle melk of magere yoghurt.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Eet volkorenbrood

Naast ontbijtgranen, kan ook volkorenbrood een voedzame bron zijn van vezels, vitaminen en mineralen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Eet eieren

Eieren zitten vol voedingsstoffen met vitaminen (B en K) en foliumzuur. Ze bevatten bovendien niet veel calorieën. Best kan je ze wel koken of pocheren. Je kan best wel niet iedere dag een ei eten, doe het maximum drie keer per week.

Voeg zuivel toe aan je ontbijt

Ook melkproducten maken deel uit van een gezond en evenwichtig ontbijt. Melkproducten leveren calcium, wat nodig is voor sterke beenderen. Drink een glas melk, eet een potje yoghurt of overgiet je ontbijtgranen met melk en yoghurt.

Eet fruit

Fruit zit vol vitaminen en andere voedingsstoffen en zal je veel energie geven. Bovendien bevat fruit veel vezels, waardoor je je lange tijd verzadigd voelt.

Ga zitten als je aan het eten bent

Snel een koek in je mond steken terwijl je aan het aanrecht staat, volstaat niet als ontbijt. Neem je tijd om te ontbijten en zet je neer. Sta desnoods een tiental minuten vroeger op, je zal zien dat het werkt. Je kan eventueel ook de tafel ’s avonds al dekken.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *